Θάλεια Ματίκα: «Εγώ εκεί έπαθα σοκ, δεν είχα ιδέα και το εννοώ»


«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη έχουμε να μιλήσουμε πάρα πολλά χρόνια, έχουμε διακόψει τις σχέσεις μας 9-10 χρόνια», λέει η Θάλεια Ματίκα.

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν σήμερα η Θάλεια Ματίκα. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε για το κίνημα metoo στην Ελλάδα, αλλά και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη έχουμε να μιλήσουμε πάρα πολλά χρόνια, έχουμε διακόψει τις σχέσεις μας 9-10 χρόνια. Μιλάμε για μια δεκαετία πριν, όποτε δεν είχα καμία επαφή μαζί του. Με σόκαραν εξίσου όλες οι καταγγελίες γιατί και ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν καθηγητής του Τάσου στο Εθνικό Θέατρο και με τον Γιώργο Κιμούλη έχουμε συνεργαστεί», είπε αρχικά η Θάλεια Ματίκα.

Η Θάλεια Ματίκα είπε στη συνέχεια: «Ήταν άνθρωποι του χώρου που καλώς ή κακώς τους γνωρίζουμε. Όλοι αυτοί που κατηγορήθηκαν, φυσικά είχε ακουστεί στο χώρο ότι είναι δύστροποι άνθρωποι, με προβλήματα, με κακές συμπεριφορές. Αλλά εγώ προσωπικά, για τέτοιου είδους σεξουαλικά εγκλήματα, για τα οποία κατηγορούνται οι δύο αυτοί άνθρωποι, δεν είχα ιδέα και το εννοώ. Εκεί έπαθα σοκ. Όταν άρχιζα να διαβάζω τις καταγγελίες λέω “δεν είναι δυνατόν”».

Πηγή: zappit.gr/