Φασούλας σε Τσιάρτα: «Βασίλη, είμαστε κι εμείς εδώ κι είμαστε κι εμείς πατριώτες»


Πριν από λίγες ημέρες ο Βασίλης Τσιάρτας αναδημοσίευσε μια είδηση που ανέφερε ότι η Ουκρανία έχει κηρύξει παράνομο το κομουνιστικό κόμμα της χώρας. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ σχολίασε την είδηση ζητώντας να γίνει το ίδιο και στην Ελλάδα. Αυτή του η τοποθέτηση προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, ενώ και ο «Οδηγητής» του απάντησε με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο.

Ο Βασίλης Τσιάρτας έλαβε άλλη μια απάντηση, αυτή τη φορά από τον Παναγιώτη Φασούλα. Ο πρώην μπασκετμπολίστας που κέρδισε το Eurobasket το 1987 ανέφερε: «Βασίλη άλλαξε καφενείο να χαρείς σε παρακαλώ. Δεν είναι καλή επιρροή αυτό που πηγαίνεις. Το εθνόσημο το φορέσαμε, το τιμήσαμε και μας τίμησε όλους. Μην μας ξεχωρίζεις. Είμαστε κι εμείς εδώ κι είμαστε κι εμείς πατριώτες».

Η απάντηση του Τσιάρτα

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής απάντησε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook, λέγοντας ότι δεν θέλει να μπει σε διαδικασία αντιπαράθεσης με τον Παναγιώτη Φασούλα σεβόμενος την προσφορά του στον αθλητισμό και την εθνική ομάδα.

«Αγαπητέ Παναγιώτη. Αρχικά δεν πηγαίνω σε καφενεία για να επηρεάζομαι. Σεβόμενος απόλυτα την προσφορά σου στον αθλητισμό κ κυρίως στην Εθνική ομάδα δεν θα ήθελα να μπω σε περαιτέρω αντιπαράθεση μαζί σου. Ο καθένας είναι ελεύθερος να υπερασπίζεται αυτά που τον εκφράζουν».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο: e-daily.gr